Menu+

Overspannen, what else…

Gepost op 07-05-2015

Blog_vuistbeestjeOverspannen. Je hoort het wel eens. Maar wat het is en hoeveel invloed het heeft op je dagelijkse dingen besef je pas als je het van dichtbij mee maakt.

Sinds vorige zomer kan ik er niet om heen, verstoppen heeft geen zin.
Of zoals de UWV-arts zegt: ‘Het is wat het is, en dat mag.’
Leuk voor hem, maar ik wil natuurlijk hier even doorheen en weer verder met mijn leven zoals ik dat ken.
Dat dit niet zo werkt blijkt keer op keer. Het openbaar vervoer kan ineens een probleem zijn of een verjaardag van je beste vrienden doodvermoeiend. Het breken van een been is volgens mij een stuk makkelijker, voor jezelf en de mensen om je heen. Lekker praktisch en overzichtelijk.  Doelen stellen en gaan…

Blog_tijdschriftHieronder enkele van de schrijfsels gedurende deze periode.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *