Menu+

Zomaar een weekend

Gepost op 16-02-2014

Door Mug

Zomaar door een goede vriend gevraagd te worden aan iets deel te nemen is altijd leuk…
Zomaar in een gezelschap terechtkomen dat op een energieniveau zit waar je u tegen zegt en zomaar jezelf open te stellen is natuurlijk helemaal leuk!

 

Ik ben extravert en redelijk gesloten. Een weekend kamperen in een joert met mensen die zich open stellen, dat is goed voedsel voor de geest!Mug

Wat heb ik genoten van de goede gesprekken met een stel mensen die gezamenlijk goed lijken te begrijpen wat de andere kant van het leven kan zijn.

 

Samen met een vriend na een kleine zoektocht aangekomen bij de joert waar Pia in slaapt. Ik realiseer me dat ik in de woning van iemand sta die ik helemaal niet ken, met een groep mensen die ik eigenlijk ook niet ken, op twee na dan.

Nog een beetje onwennig kijk ik maar eens de kat uit de boom en neem de karakters in me op die ik zie.

Wat een verschillende mensen om me heen! Ik voel me redelijk snel thuis…

 

Natuurlijk kun je niet iedereen aardig vinden. Zo komt er iemand binnen die me gelijk de rillingen over mijn rug geeft.
Onterecht.
Dit blijkt juist degene te zijn met wie ik een behoorlijke connectie heb. Man, wat kun je met sommige mensen een diep gesprek hebben!

 

Na een lange, of juist korte nacht, en een ontbijtje nog even een lekker stukje lopen door de duinen en daarna lekker relaxen terug in de joert.

Wisseling van de wacht. De volgende bezoekster, Nathalie, komt binnen. Zij speelt al snel een zelfgemaakt nummer over Ducktape op de gitaar. En heeft er gelijk een fan voor het leven bij! Wat heeft die vrouw een zangstem die je raakt!

 

Anyway, ik ben behoorlijk heen en weer geslingerd door dit stukje magie. Een mooi weekend, op een prachtige locatie met super mensen! Dit was zeker niet zomaar een weekend…

 

< terug naar Joert avontuur

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *