Menu+

‘When love takes over…’

Gepost op 26-01-2016

Als je vind dat het tijd word om naar buiten te gaan, maar je staBlogBeeld01at nog in je ondergoed, dan is het best fris en ben je zo weer binnen. Deze ezel heeft zich een paar keer aan die steen gestoten.
Maar nu was het niet meer alleen mijn hoofd maar ook mijn lijf die het buiten wel weer wou proberen.

Wat ik wou gaan doen? Geen idee.
Eerst maar eens in een veilige probeeromgeving werkroutine opbouwen.
Ik vroeg aan een bekende of ik zijn werkplaats mocht opruimen. Van mijn arts kreeg ik een uren-opbouwschema mee zodat ik gedoseerd kon opbouwen. (Overmoed komt zeker voor de val kan ik je vertellen 😉 )

Er kwam een mailtje binnen dat ik moest linken met iemand. De week er op een kennismakingsgesprek en een opdracht. Drie dagen later een reactie met de vraag wat mijn wensen qua werkuren en salaris waren…blogBeeld Geen sollicitatiegesprek, geen labels, niet kijken in beperkingen, maar als een vanzelfsprekendheid van het één in het ander rollen.
Ik bouw mijn werkuren op en in die tijd bedenken we mooie creatieve dingen.

Dat er mensen zijn die daadwerkelijk kijken in mogelijkheden, die de ‘wat’ niet groter maken dan de ‘wie’, ik moet er serieus even bij gaan zitten. Wauw, wat fijn! Blijkbaar als het tijd is, is het tijd en hoef je niet te trekken en duwen om het te bewijzen.

When love takes over… Ik heb een baan gekregen waarin het gaat om de liefde voor mensen en producten. Het zien van kansen en mogelijkheden en het niet verzanden in angsten en standaard patronen. Het willen verbinden en het bundelen van krachten.

Dank je wel Romeo voor het vertrouwen en de vanzelfsprekendheid, Janna voor het verbinden en arts Frank voor het geduld, de humor en alle wijze lessen.

Ik heb er zin in!
(en nee ik ben er nog niet, maar het is fijn om even stil te staan bij wat er al wel is)

Lees ook:
– Er is iets aan de hand
– Hoofd zoekt tijdschrift
– Loslaten
– Ballenbak

5 Comments

 1. Ik ben blij voor je Pia. Een creatieve sfeer-peer verdient de juiste omgeving.

 2. Gefeliciteerd Pi,
  Je hebt gevochten als een leeuw voor je eigen ik … En zo zie je maar.. De aanhouder wint! Ik ben ontzettend blij voor je. Xxx Sas

 3. Way to go girl.
  Ik geloof in je!
  Geniet ook van het werk.

 4. Wat ontzettend fijn zo’n kans om jezelf verder te ontdekken in je eigen tempo. Geweldig meis ben super blij voor je dat je iets op je pad hebt gevonden waar je je creatieve eitje in kwijt kan! Succes x

 5. Wat goed om te horen Pia! Je ben ook een hele leuke wie! Liefs, Esther Corbeij

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *